19. Què pensa Antoni Bassas

Núria Escur

19. Què pensa Antoni Bassas
ISBN: 9788495400437
Edició: 2007
Preu: 15.50 €
Pàgines: 160
Distribució:  Àgora

«La credibilitat parla en veu baixa. I el que necessiti cridar cada dia per fer-se escoltar és que no està fent periodisme, està fent propaganda.»

«TV3 no pot ser una tele autonòmica. Però, si us plau, no carreguem tot el pes de la representació simbòlica del país ni les nostres esperances sobre les espatlles de dos canals de televisió, perquè no és la seva missió suportar aquest pes.»

«Quan entro en uns grans magatzems i veig la superabundància d'oferta de productes em venen ganes de dir: “ei, perdonin, no creuen que amb menys passaríem?”»

«Jo sóc dels que no diu mai que pertany a una cultura petita. Perquè en termes europeus pertanyem a una cultura mitjana. Crec que seré l'últim a desanimar-me. Amb mi que no comptin ni per les eutanàsies ni per les defuncions.»

«El món ha perdut les seves velles seguretats, d'acord. Però la pèrdua de dogmes convida a pensar per nosaltres mateixos, a construir les nostres pròpies conviccions. Jo em sento més lliure, què vols que et digui.»

«Com diu en Raimon Pànikkar, qui no sàpiga gaudir d'aquesta vida no sabrà gaudir de la vida eterna. La vida eterna comença aquí i ara, i jo estic disposar a passar-m'ho molt bé.»