Jo sóc adoptat. Onze històries reals

Pepa Masó | Marta Clos Jordana

Jo sóc adoptat
ISBN: 0008495400030
Edició: 2004
Preu: 12.00 €
Pàgines: 160
Distribució:  Àgora

Aquest llibre, editat també en castellà per Dèria Editors, permet tenir una visió històrica i única de l'adopció: la veu dels adoptats. Per primera vegada onze persones, adoptades entre la Segona República i els anys setanta, donen el seu testimoni com a fills.

Pel fet que durant molts anys l'adopció ha estat un tema tabú ha estat difícil trobar persones que volguessin explicar la seva experiència: la relació amb els pares, la recerca dels orígens, la comunicació amb la família biològica quan l'han cercat i l'han trobat, les vivències d'infants i d'adults, ...

«Qui sóc? D'on vinc? Per què sóc aquí? Per què a mi? » Són preguntes que en algun moment de la vida es fan les persones adoptades i també els nostres protagonistes.

«Onze històries, tres nois i vuit noies, en part molt diferents, en part molt semblants. I és que el llibre no resulta gens oportunista ni sensacionalista, i aquesta dada, parlant de l'adopció, tan "de moda" actualment, és d'agrair. Hi ha molt pocs llibres arreu del món que expliquin històries reals d'adopció i aquest n'és un.» (Del pròleg de Montserrat Freixa, degana de la Facultat de Psicologia de la UB)