22. Què pensa Josep Maria Ballarín

Mònica Fulquet | Pròlegs de Jordi Pujol, Pasqual Maragall i Joan Laporta

22. Què pensa Josep Maria Ballarín
ISBN: 9788495400550
Edició: 2010
Preu: 15.00 €
Pàgines: 168
Distribució:  Àgora

«A veure quin dia les nostres esquerres s'adonaran que les esquerres castellanes són tan anticatalanes com les dretes, coi, només que hi posen vaselina, que és el cas del Zapatero. Ens fotran per totes bandes, aquest Estatut és una llufa, com els tres que s'han fet, i no hi ha res a fer.»

«Jo, del Carod et diria que per ell és més important ser d'esquerres que no pas el país i fer un bloc nacionalista, perquè llavors es trobaria que manaria el Mas perquè treu més vots que ell.»

«Em vaig fer capellà perquè Déu ha volgut, em va fotre una empenta sense preguntar-me si m'agradava o no m'agradava, i cap allà.»

«El Laporta deu tenir les seves culpes en el Barça, ara no em facis dir-les, però després ha estat tan manifestament català que certs ambients no l'hi perdonen.»

«Que els fills d'en Montilla no tenen més remei que sentir-se catalans? Això és un fet. De manera que aquests que ens van venir de la immigració en temps del franquisme ja s'han integrat, però, torno a dir, un llatinoamericà potser podrà integrar-se perquè en el fons té les mateixes arrels cristianes, però un musulmà no.»