El futur ens pertany. Memòries polítiques del Lehendakari Ibarretxe

Koldo Ordozgoiti Juanenea

El futur ens pertany
ISBN: 9788495400659
Edició: 2010
Preu: 24.50 €
Pàgines: 460
Distribució:  Àgora

Durant els deu anys en què el Lehendakari Ibarretxe va assumir la màxima responsabilitat política d'Euskadi (1999-2009), sovint la seva veu va arribar als ciutadans i les ciutadanes d'una manera mediatitzada, interpretada, comentada, acotada i, de vegades, manipulada.

Amb el màxim de rigor i narrativitat periodística, el periodista Koldo Ordozgoiti recull en aquest llibre el testimoni del Lehendakari Ibarretxe durant els seus deu anys de gestió al capdavant del Govern Basc. La intenció d'Ordozgoiti ha estat que la veu del Lehendakari arribés "directament" al lector, és per això que el llibre recull el seu testimoni i exposa de primera mà la seva visió sobre el seu període de Govern, i també especialment sobre el futur que propugna i vaticina per a Euskadi.

Al Futur ens pertany el Lehendakari parla de manera clara i planera, i ens aporta les claus per analitzar els fets polítics que van esdevenir mentre va estar al capdavant del Gobern Basc. Com a colofó, l'obra inclou un epíleg escrit pel mateix Lehendakari i un CD en què es recullen documents esmentats en el llibre, i un vídeo amb paraules del Lehendakari.