Ous remenats. Manual de supervivència culinaria

Ada Parellada

Ous remenats
ISBN: 0008495400154
Edició: 2003
Preu: 12.00 €
Pàgines: 160
Distribució:  Àgora

Ous remenats té un doble recorregut, un de narratiu que aplega 24 relats recollits en forma de diari on s'expliquen les peripècies de la Mac, una jove vital, estressada i immersa en el ritme frenètic del dia a dia urbà; i un segon amb més de 50 receptes.

«La Mac no és només un personatge, és una situació, un moment, una època que cadascun de nosaltres pot haver passat a la vida. Són aquelles temporades de dubtes, de falta de seguretat en tu mateix, de por del que vindrà; èpoques de confusió que tal vegada desitjaries no haver viscut, però que són el condiment imprescindible per créixer i donar gust a la vida. És en aquests moments quan les aficions, en el cas de la Mac, la cuina, són tan i tan importants que es converteixen en la branca que et salva de la caiguda del precipici. Llavors les persones que t'envolten s'enriuen del teu desgavell. I, tu mateixa, un temps més tard, t'ho mires amb tendresa. No és tan greu...»

Amb aquestes paraules Ada Parellada encapçala aquest dietari on a més de narrar en primera persona les peripècies que viu dia a dia el seu personatge principal, la Mac, aplega també més d'una cinquantena de receptes d'emergència plenes de creativitat per a les situacions més variades.